Sommerskolen 2017

Skrevet den 18. august 2017 av Digital læring Forsterkingstiltak Fysisk aktiv læring Innovasjon, entreprenørskap og kreativitet Matematisk kompetanse Skole Sosial og emosjonell kompetanse Språklig kompetanse

Lærelyst, glede, energi og entusiasme oser det av barneansiktene som i en hel uke av gangen fordyper seg i et enkelt fag og et tema. Det er tid til undring, tid til å utforske og ikke minst tid til å reflektere sammen.

Unge og energiske aktivitetsledere, oftest en lærerstudent og en fagspesifikk student holder i kursene sammen. Den ene midt i sin lærerstudentkarriere, den andre midt i sitt fagdykk på Høgskole eller Universitet. De kommer fra København, Trondheim, Bergen, Oslo og Drammen. Det de har til felles er at de ønsker å gjøre en forskjell for barn og unge i Læringsløp Drammen på Sommerskolen denne sommeren. De er unge og de er ivrig!

Det er også en eneste stor glede å bli kjent med masse flotte Drammensskoleelever!

Vi har regnet, lest, svømt, kokkelert, tatt vannprøver midtfjords, sunget, melka kyr, danset, kodet, produsert, laget avis, høstet, forsket, 35 elever har gått til Gaustatoppen og ikke minst har de knyttet vennskapsbånd på tvers av skoler og alder!

Takk for lånet av flotte elever! Takk til en fantastisk gjeng aktivitetsledere for årets innsats! Takk til flotte 10.trinns-elever som leverte så det suste! Og takk til adminstrasjonsgjengen, hadde ikke klart det uten dere – DET ER LAGET SOM LEVERER!

Vi er allerede i gang med neste års planlegging –  mon tro om vi når nye høyder:)