Vi trenger flere dyktige og engasjerte lærere på laget!

Skrevet den 17. januar 2019 av Organisasjon og ledelse

Er du vår nye lærer? Eller kjenner du kanskje noen som er på jakt etter ny lærerjobb?

I Læringsløp Drammen satser vi på våre ansatte i skole slik at de får best mulig forutsetninger for å utvikle gode læringsbetingelser for barn og unge. Vi har behov for flere dyktige og dedikerte lærere til flere av skolene våre.

Et læringsløp der hvert enkelt barn oppfyller sitt fulle faglige potensial og blir et trygt, aktivt og selvstendig menneske», er visjonen vår, hentet fra kvalitetsplanen «Læringsløp Drammen- å lykkes i hele læringsløpet «. Det skal et stort lag til for å lykkes med å utvikle høy kvalitet i barnehager og skoler. Sammen skal barnehager, skoler, voksenopplæring og oppveksttjenester vektlegge styrkene som bor i den enkelte. Vi skal forebygge utenforskap, sikre inkludering og samarbeide tett slik at alle barn og unge lykkes i læringsløpet. Vil du være en del av dette laget?

I år har vi ingen felles utlysning. Skolene lyser ut sine ledige stillinger, og alle utlysninger ligger nå ute. Se våre ledige stillinger.

Det er mange flotte skoler i Drammen, så det er store muligheter for at du finner en skole som treffer akkurat deg. Er du helt nyutdannet og skal ut i din første jobb kan det være vanskelig å orientere seg i hva alle skolene står for. Ta en titt på de ulike skolene i Drammen på kommunens hjemmeside. I tillegg kan du lese litt mer om hvordan det er å være lærer i Drammensskolen her.

Vi gleder oss til å få med nye gode folk på laget!

Det er mange av oss som er stolte av jobben sin i Drammensskolen. Nedenfor møter du fire lærere som forteller litt om akkurat det!

Del gjerne innlegget med venner og kjente!