Meny

Om bloggen

Formålet med bloggen «Læringsløp Drammen» er å synliggjøre pågående handlingsplanarbeid innen barnehage- og skolesektoren og å dele de pedagogiske betraktninger som gjøres underveis i handlingsplanarbeidet og i årene der handlingsplanen realiseres.

Blogginnlegg kan handle om selve prosjektprosessen eller utdype problemstillingene som reises i prosjektmandatet.

På bloggen vil alle som er interesserte i barnehage og skole i Drammen kunne lese faglige innspill av litt lengde, og gjennom bloggen skal det være mulig å holde seg oppdatert på utviklingen i «Læringsløp Drammen – å lykkes i hele læringsløpet», fra bystyresak våren 2016 og videre fram mot 2020.

Bloggen skal oppfordre til dialog og meningsutveksling. Etter et blogginnlegg vil det være mulig å komme med tilbakemeldinger og kommentarer i henhold til retningslinjer for bruk.

Retningslinjer

For å kommentere på innleggene på dette nettstedet trenger du ikke å registrere deg. Du er likevel ansvarlig for at egne innlegg i er samsvar med disse retningslinjene:

Opptre med respekt for andre, og hold deg til emnet for diskusjonen. Vi forbeholder oss retten til å fjerne kommentarer fra nettstedet, for eksempel:

  • Personangrep og ærekrenkelser
  • Banning eller pornografiske ytringer
  • Injurierende eller truende opptreden
  • Krenkende utsagn knyttet til kjønn, etnisk opprinnelse eller politisk, religiøst eller kulturelt ståsted
  • Bruk av andres åndsverk uten tillatelse
  • Spam eller reklame
  • Sensitive personopplysninger om deg selv eller andre

Si fra om du ser innlegg eller kommentarer som du mener bryter med disse retningslinjene.

Innhold du selv legger ut på nettet Innlegg og kommentarer du skriver og legger ut på nettstedet regnes som publisert. De kan ikke endres i ettertid. Vær oppmerksom på at innhold du offentliggjør på nettstedet blir tilgjengelig for en stor lesergruppe. Innlegg med trusler og oppfordringer til voldelige handlinger vil bli sendt Politiets sikkerhetstjeneste til vurdering sammen med automatisk innhentet informasjon som er knyttet til innlegget.

Automatisk innhentet informasjon Dette diskusjonsforumet bruker som de fleste andre nettsteder en informasjonskapsel (cookie). Informasjonskapsler er små informasjonsfiler som blir liggende igjen på datamaskinen din for at tjenesten vår skal virke best mulig for deg som bruker. Dette medfører ingen sikkerhetsrisiko for deg, men du kan stille inn nettleseren din slik at den ikke godtar bruk av informasjonskapsler. Gjennom nettleseren kan du også slette alle lagrede informasjonskapsler.

Din nettleser sender automatisk også opplysninger til forumets servere hver gang du ber om å få vist en side. Dette er eksempelvis opplysninger om hvilken nettleser og -versjon du bruker og din internettadresse (ip-adresse). For hver side som vises, lagres i tillegg opplysninger om dato og tid, hvilken side du kom fra, hvilken side du ser på osv. Ingen av disse opplysningene blir brukt til å identifisere enkeltpersoner. Vi bruker disse opplysningene til å generere en samlet statistikk som blant annet viser hvilke sider som er mest populære og hvilken informasjon brukere søker. Statistikken er et redskap til å forbedre våre tjenester til deg som bruker.

Følg oss på twitter